Moyrebe van De Hooifabriek (Guardian S x Belissimo M x Florencio)

28 maart stipt om 23:20 werd het eerste veulen van het seizoen 2017 geboren. Ilissirebe van De Hooifabriek beviel van een dapper hengstveulen, Moyrebe van De Hooifabriek.  

Moyrebe van De Hoofabriek is een nakomeling van Guardian S (Bodyguard Moorland x Trento B). Guardian S heeft een succesvol 2016 en begin 2017 gehad. In november verhuisde hij naar de stallen van Anky van Grunsven, die vanaf dat moment mede-eigenaar werd. Anky vertelde dat ze onder de indruk is van zijn positieve karakter, souplesse en de manier waarop hij nieuwe oefeningen opneemt. Tijdens de ISAH hengstencompetitie 2016/ 2017 klasse M wist hij zich in de picture te rijden door twee keer te winnen en uiteindelijk in de finale een tweede plaats te behalen.
Moyrebe is een dapper, elegant en nieuwsgierig veulen. Het lijkt erop dat hij de uitstraling heeft van zijn vader en de kleur van zijn moeder.  Er wordt uitgekeken hoe hij zich verder ontwikkelt!

Moyrebe van De Hooifabriek (Guardian S x Belissimo M x Florencio)
Ilissirebe van De Hooifabriek is geboren en opgegroeid op De Hooifabriek. Ilissirebe heeft reeds het PROK-predicaat behaald en zal nadat Moyrebe gespeend is onder het zadel komen. Het is het eerste veulen voor Ilissirebe. Ilissirebe was het eerste uur nog een beetje afwachtend en afstandig maar wel zacht en lief naar het veulen. Ze is ondertussen al meer gericht op haar veulen maar ze vindt het toch nog wat onwennig. Helaas is het vandaag bewolkt en regenachtig. Ilissirebe en Moyrebe hebben eventjes op de paddock gestaan. Hopelijk schijnt morgen de zon en kunnen ze voor het eerste op de weide.

Moyrebe van De Hooifabriek Guardian S x Belissimo M x Florencio paddock

Update:
Ilissirebe in training op De hooifabriek.

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.