Dressuurtraining

De Hooifabriek biedt 3 verschillende trainingsmogelijkheden aan.
1. Uw paard in training zetten voor verdere opleiding en/of corrigeren.
2. Dressuurles volgen met uw paard
3. Een trainingsweekend volgen met uw paard
Tess is gespecialiseerd in het corrigeren en opleiden van (dressuur)paarden tot en met Grand Prix niveau.

stoeterij

Uw paard in training bij De Hooifabriek
Voor het opleiden en corrigeren van uw paard kunt u terecht bij De Hooifabriek. Tess Mertens heeft verschillende paarden opgeleid en gecorrigeerd tot en met de Zware Tour. Dankzij de technische kennis, ruime ervaring en het goed kunnen ‘lezen’ van het paard kan Tess u en uw paard verder helpen. Paarden met een moeilijk karakter of een verleden zijn ook welkom! Als amazone weet Tess als geen ander dat het niet vanzelfsprekend is uw paard uit handen te geven. Daarom biedt De Hooifabriek een week op proef kosteloos aan. Tijdens deze week kan Tess kennis maken met uw paard en kunnen er duidelijke doelen gesteld worden om samen verder te komen. Overweegt u op dit moment om uw paard ergens in training te zetten, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

TessMertens142Het maximale uit je paard halen is geen simpele opdracht. Hierbij is een professionele begeleiding steeds noodzakelijk

Dressuurles
Op De Hooifabriek wordt dressuurles gegeven door Tess Mertens. Tess heeft lesklanten van verschillende niveau’s en met verschillende doelen. Iedereen die graag beter wil leren paardrijden is welkom! De lessen worden steeds individueel gegeven. Tijdens de dressuurles staat een goede balans van inspanning en ontspanning centraal. In overleg wordt steeds naar een vooraf bepaald doel gewerkt. Het hele jaar kunt u les krijgen in zowel de binnen- als buitenpiste. In de directe omgeving van De Hooifabriek is het zelfs mogelijk dat Tess naar u komt zodat uw paard niet op verplaatsing hoeft. Neem gerust contact op om kennis te maken.

Dressuur trainingsweekend
Sinds 2017 is het mogelijk om een trainingsweekend te volgen bij Tess Mertens. Een trainingsweekend wordt volledig afgestemd op de behoeftes van u en uw paard. Tijdens een trainingsweekend verblijft u in onze studio gelegen naast de paardenstallen. Lees het nieuwsitem “Trainingsweekend met je paard van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag” voor uitgebreide informatie zoals prijzen, het programma en foto’s. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Bij de nieuws pagina en op de facebookpagina van De Hooifabriek kunt u Tess haar wedstrijdresultaten en ervaringen als dressuurruiter op de voet volgen.

Voor meer informatie omtrent training kan u ons vrijblijvend contacteren.