2-daagse training met Urbilene bij Rafaël Soto

Van vrijdag 28 september tot en met dinsdag 2 oktober was Rafaël Soto te gast bij stal Paradiso te Lunteren. Op deze prachtige locatie komt Rafaël 2 x per jaar een druk bezochte week training geven, Tess en Urbilene hadden 2 dagen training staan.  

Rafaël Soto
Rafaël Soto alias el Sympatico is een Spaanse top trainer geboren in 1975 en gevestigd in Jerez De La Frontera. Een man met jaren ervaring en een oprechte passie voor paarden en dressuur. Tijdens de Olympische spelen van 2004 in Athene behaald hij met het spaanse team een zilveren medaille en individueel een 8ste plek. Rafaël is nog steeds ontzettend druk als hoofdtrainer op de prestigieuze Koninklijke Rijschool van Jerez de La Frontera. 2 maal per jaar maakt hij zijn agenda een week lang vrij om naar Nederland te komen om verschillende combinaties te trainen.

Urbilene heeft enkele jaren geleden verschillende maanden bij Rafaël op training gestaan in Jerez. Hij kent haar dan ook heel goed. Mooie complimenten kwamen direct bij het binnenkomen van de piste. Rafaël was onder de indruk hoe goed Urbilene eruit ziet, glimmend als een spiegel en strak in de spieren. Ook tijdens de training was Rafaël onder de indruk hoe goed Tess Urbilene aan het lopen heeft.
De training verliep op een rustige systematisch manier met veel voltes. Urbilene werd los gewerkt en ondertussen werd er aan de verzameling gewerkt zonder enige druk. Urbilene liet haar talent voor het verzamelde werk zoals de passage en piaffe duidelijk zien.

Tijdens de 2de dag reed Tess na de training de Grand Prix proef door met behulp van Rafaël. Met zijn tips en tricks hebben Tess en Urbilene weer een grote stap gemaakt!


Sponsoring details:
Tess draagt tijdens de training een horloge van Daniel Wellington (15% korting via kortingscode “DEHOOIFABRIEK”), een sport bh van Triaction by Triumph en rijdt met een zadel van Harry Dabbs. Tevens zijn de prestatie’s mogelijk gemaakt door HAVENS Paardenvoeders, Thielen Diervoeder en Move ‘N See – PIXIO.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.