Hey! Ik zag helemaal niet dat jij het was…

Ken je dat moment wanneer de deurbel gaat en de UPS pakketbezorger staat aan de deur? Deze week kreeg ik na 2 dagen ongeduldig de “track en trace” te bestuderen mijn pakketje aan. Mijn sponsor Daniel Wellington en tevens geheime liefde, heeft weer aan me gedacht.

Snel zet ik een krabbel en kan ik niet wachten om het pakketje te openen. Je kent het gevoel vast wel. Wat zit er in? Past het? Dus geen tijd te verliezen, het pakketje moet open. Er komen drie prachtige doosjes tevoorschijn, naar 1 doosje in het bijzonder was ik héél nieuwsgierig!
De collectie van Daniel Wellington is al enige tijd onveranderd. Afgelopen zomer kwamen er nog wat nieuwe bandjes uit, maar verder bleven de klassieke horloges zoals we ze kennen, tijdloos. Als accessoire is er de cuff maar sinds een paar dagen is er iets nieuws, de Classic Bracelet. Hier zie je de Silver & White maat S. Whoop whoop..! Verder zaten er nog de Classic Black Reading 36 mm Rose Gold en een extra horlogebandje in de mooie blauwe kleur van De Hooifabriek in het pakketje.

Ik loop ongeveer 7 dagen per week in m’n rijkleding. Natuurlijk doe ik er iets aan om er netjes en leuk uit te zien in mijn rijkleding. Blauwe tok (cap voor de nederlanders ;-p) met glinsters, mooie rijlaarzen en zoek altijd kleurrijke jasjes om mijn outfit af te maken. Met regelmaat laat ik m’n nagels doen met een nieuw kleurtje, meestal omdat er alwéér een nagel af gebroken is. Want die blijven niet lang zitten op stal, haha.

Maar, net zoals iedereen, heb ik ook wel eens een verjaardag, etentje, bruiloft of een dag vrij en bezoek ik een beurs of grote wedstrijd. Als ik m’n rijkleding dan in de kast laat liggen, mij een beetje opkleed en vlak voor vertrek op m’n hakken nog snel de paarden eten geef dan herkennen de klanten van stal mij pas na twee keer kijken. Zo grappig! Ik hoor dan vaak “Hey! Ik zag helemaal niet dat jij het was..”. Regelmatig word ik op evenementen voorbij gelopen door mensen die mij alleen in rijkleding kennen. Wanneer ik ze aanspreek schamen ze zich vaak dat ze mij niet herkend hebben. Natuurlijk voor niks nodig!

Zo, nu heeft iedereen mij in stadskledij gezien! Dus volgende keer als je me tegenkomt heb je geen excuus meer om me voorbij te lopen ;-).

Ben je na het zien van deze look geïnteresseerd in de Daniel Wellington collectie? Dan kun je met de kortingscode DEHOOIFABRIEK nog altijd 15% korting krijgen op heel de collectie.

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.