Triaction by Triumph sport bh’s: geef je borsten goede ondersteuning tijdens het paardrijden

Iedere amazone wil er graag goed uitzien in haar rij outfit. Je zorgt dat je er netjes uitziet met mooie shirts, truien en hippe rijbroeken. Maar je echt goed voelen in je outfit én fijn je paard kunnen trainen begint bij de basis, ondergoed en met name de sportbh.

Zoektocht naar de juiste sport bh
Je hebt vast wel eens naar iemand gekeken die aan het doorzitten was denkende: ‘die zou een goede sport bh kunnen gebruiken’. Dat wilde ik voor mezelf voorkomen. Ik heb lang gezocht en veel sport bh’s geprobeerd voordat ik mij echt fijn voelde in mijn bh. Tijdens het trainen van mijn paarden merkte ik duidelijk verschil in ondersteuning bij verschillende bh’s. Wanneer ik dacht een stevige sport bh gevonden te hebben, werden mijn borsten platgedrukt en kreeg ik last van mijn schouders.
Lingerie met een speciale touch vind ik leuk, zoals bijvoorbeeld een leuke kleur of kant. Maar de meeste sport bh’s zijn oubollig, alleen in de effen kleuren wit en zwart te verkrijgen. Tot ik bij Triaction by Triumph uitkwam!

Ik ben in de winkel gaan kijken naar de nieuwe modellen en was direct verkocht. Leuke kleurtjes, subtiele toetsen, voor ieder wat wils en vooral belangrijk: sport bh’s die super fijn zitten. Triaction by Triumph combineert de ultieme ondersteuning met een fashion look. Als amazone loop je weliswaar niet te koop met je bh maar ik vind het leuk dat als er een stukje bh onderuit mijn outfit zou komen, dat ik me niet hoef te schamen.
De Triaction lijn heeft verschillende modellen voor iedere stijl, functie en voor ieder figuur. Een mooie bijkomstigheid van de Triaction by Triumph sport bh’s is dat wanneer je naar de winkel van Triumph gaat de verkoopsters veel kennis hebben. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik altijd een cupmaat te klein droeg. Er bestaan verschillende modellen, waardoor iedereen een perfect passende sport bh zal vinden bij Triumph. Wanneer je je cupmaat en model (zeker) weet, kun je je sport bh makkelijk online kopen via de webshop!

Waarom is een sport bh zo belangrijk
Zoals ik eerder aangegeven heb in deze blog (en je zelf waarschijnlijk al ondervonden hebt) geeft paardrijden een behoorlijke borstbeweging. Doordat de borstspieren achter de borst langslopen en dus achter het borstweefsel, kan je zelf je borst niet stil houden door bijvoorbeeld je borstspier aan te spannen. Het is het borstweefsel dat het meeste lijdt onder de bewegingen van je paard en ook op termijn gaat uitrekken. Dat wil ik niet! Daarom is een sport bh voor elke amazone (zowel met een A als een E cup) super belangrijk.
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat zo’n 58% van bevraagde amazones last heeft van hun borsten tijdens het doorzitten. Dit is zonde want het is makkelijk op te lossen.

Technische feiten
De Triaction collectie is onderzocht door de Research Group in Breast Health aan de Universiteit in Portsmouth en is ‘Bounce control’ gecertificeerd. Dit betekent dat de sport bh’s een scoringspercentage hebben gekregen waaruit blijkt hoeveel ‘bounce’ ze tegenhouden. Dit percentage is een handig hulpmiddeltje om te weten welke sport bh genoeg steun geeft voor de paardensport.
In het voorjaar van 2017 komt Triaction met de Dynamic Lite collectie en met een nieuwe technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat dat meerdere materiaallagen fuseren wat een anti-bounce effect creëert en het draagcomfort optimaliseert.

Ik heb mij uitgebreid laten informeren en voor de paardensport vond ik de volgende 4 modellen uit de Cardio serie geschikt. Deze collectie is het meest geschikt voor de high performance activiteit wat paardrijden is. Er zijn maar liefst 3 innovatieve materialen gecombineerd voor extra bounce control en comfort.
De Hybrid Lite P sport bh geeft 74% vermindering van ‘bounce’ tijdens het trainen van uw paard. Door de licht gewatteerde cups behoud je een mooi, welgevormde rondingen. Daarbij wordt de vochtigheid gereguleerd, wat zeer handig is na een zware training met je paard.
Je kan ook voor een indrukwekkende 77% bounce controle gaan. De Extreme Lite N is daarmee één van de beste ondersteunende sport bh’s op de markt.
Heb je een grote cupmaat dan is de Control Boost ideaal. Deze heeft een rits aan de voorkant wat hem super makkelijk aan te trekken maakt. Ter extra ondersteuning heeft deze bh een extra band onder de buste. Met een 73% Bounce controle percentage scoort ook deze sport bh zeer goed.
De Control Lite is ook geschikt voor de grotere borsten. Hij beschikt over een voorgevormde beugel en door ongevoerde minimizercups lijkt de boezem 1 cupmaat kleiner.

Ik draag nu Control Lite en Hybrid Lite
Zoals eerder verteld ben ik naar de winkel van Triumph geweest voor een fitting. Nadat ik de verschillende modellen gepast had kwam ik op 2 modellen uit die perfect zaten bij mij, de Control Lite en de Hybrid Lite. Naast de basiskleuren zwart en wit wordt er in deze collectie veel gewerkt met frisse blauwtinten. De prints en frisse kleuren geven je echt een boost om te gaan sporten!
Ik gebruik de sport bh’s nu geruime tijd en kan enkel positieve punten bedenken. De sport bh’s geven maximale steun en zitten super fijn. Aan het einde van de dag heb ik geen afdrukken van bijvoorbeeld de bh bandjes in mijn huid staan. Ik heb ook niet meer de neiging om direct een andere bh aan te trekken wanneer ik klaar ben op stal.

Wil je de Triaction by Triumph sport bh’s ook eens proberen? Je doet jezelf en je borsten er echt een plezier mee als je eerst even een fitting doet in een Triumph winkel in de buurt. Als je je maat eenmaal weet kun je ze ook online bestellen. De nieuwe collectie ligt sinds half februari in de winkel en is ook beschikbaar online!

Heeft deze blog je geïnspireerd? Laat het me dan weten in een reactie onderaan deze pagina of via Facebook

Traction by Triumph compilatie

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.