Cadeautips voor de kerstdagen

De kerstdagen komen eraan! Dit betekent voor veel mensen cadeautjestijd, maar wat moet je kopen? Ik heb een lijstje gemaakt van mijn favoriete items van 2018, en deze misstaan zeker niet onder de kerstboom! En tot slot nog een laatste ultieme tip. Lees snel verder en Get Inspired 😉

Thermadex deken
De Thermadex deken is mijn favoriete concoursdeken. Het deken ziet er luxueus uit en is super comfortabel voor je paard.
De Thermadex stof is een thermisch gewatteerde wol. Deze stof geeft het deken de unieke eigenschap om vocht van binnen naar buiten te werken zodat het verdampt zonder dat het wordt opgenomen door het materiaal. De thermadex deken blijft dus droog wanneer het bijvoorbeeld op een bezweet paard wordt gelegd. Daarnaast heeft een Thermadex deken een fantastische pasvorm! Opvallend is bijvoorbeeld de uitsnijding aan de achterkant van het deken bij de staart. Het deken is warm en makkelijk in gebruik. In tegenstelling tot wolle dekens is de Thermadex deken heel licht van gewicht en neemt hij opgevouwen weinig ruimte in.
Je kunt een Thermadex deken zelf samenstellen en is te bestellen via Equimaro.

Daniel Wellington geschenkset
Het is algemeen bekend dat ik grote fan ben van de horloges en accessoires van Daniel Wellington. Voor de kerstdagen is de geschenkset van Daniel Wellington ideaal! Je kiest een horloge en daarbij een extra bandje of een accessories. Mijn favoriet horloge? Onmogelijk te kiezen. De DW horloges met NATO bandje vind ik ideaal voor bij de paarden. In mijn vrije tijd gaat de voorkeur uit naar een leren bandje of een bandje van Mesh. Mijn favoriet accessoires? Momenteel is dit het nieuwste accessoire, de Classic Bracelet.
Bestel je geschenkset met de code DEHOOIFABRIEK en ontvang 15% extra korting!

HAVENS slobber-mash
Je paard verdient ook een extraatje in de koude maanden. Dankzij de specifieke samenstelling is de HAVENS slobber- mash niet alleen een lekker extraatje maar ook nog eens super gezond voor je paard. Het heeft een positieve werking op de darmwand en flora vorming en bevordert de natuurlijke ontlasting. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de conditie van huid, haren en hoeven. De slobber-mash kan zowel met warm water als droog gegeven worden. Mijn paarden genieten elke avond van een warme – lauwe schep slobber! De HAVENS slobber-mash is verkrijgbaar bij Thielen Diervoeders.

Jeffries, “Gentle Bridlework”
Danzij Marielle Rovers van Equimaro kwam ik in contact met het hoofdstel van Jeffries, “Gentle Bridlework”.  Tijdens een gesprek over Zaniro en de moeilijkheden die ik tegen kom liet ze mij het trens hoofdstel van Jeffries uit de “Gentle Bridlework” collectie zien. Deze hoofdstellen zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij je paard, zo kan je elk onderdeel afzonderlijk van elkaar uitkiezen. De hoofdstellen worden in Engeland nog ambachtelijk gemaakt van hoge kwaliteit leer. De hoofdstellen zijn zowel in trens als in stang en trens uitvoering beschikbaar! De hoofdstellen zijn verkrijgbaar via Equimaro.

Pixio- Move ’n See
De Pixio is een onmisbare schakel in mijn training. De Pixio is niet goedkoop maar hij is zijn prijs zeker waard! Na de handleiding te lezen (en vaak wat gepuzzel) zet je de Pixio in No Time op in je piste. Je leert ontzettend veel als je de beelden van je training terugkijkt. Ik heb de Pixio, deze is te gebruiken met een videocamera maar de nieuwste Pixem is te gebruiken met je smartphone of tablet. Het perfecte cadeau voor kerst en dagelijks gebruik.

Outlet ruiterkleding
Zoals ik in een eerder blog al schreef, vind ik het leuk om kleurrijke jasjes en vesten te dragen tijdens het trainen. Een Kingsland of Esperando vest of jas onder de kerstboom, zonder er de hoofdprijs voor te betalen? Het kan in de ruiterkleding outlet van Thielen Diervoeders in Tilburg.

Cadeaubon dressuurtraining Grand Prix amazone Tess Mertens
Het is niet mijn gewoonte om reclame voor mijzelf te maken, maar als ik iemand blij kan maken doe ik dat met plezier! Jong of minder jong en ongeacht het niveau, als je denkt dat je iemand kunt verrassen met een privé dressuurtraining van een Grand Prix amazone, dan kun je al voor € 50,- een cadeaubon bestellen. Ik leer ruiters en amazones vaardigheden waar ze weer even mee vooruit kunnen en geef een persoonlijke rondleiding op onze accommodatie.
De dressuurtraining is met eigen paard op de accommodatie van De Hooifabriek, er is geen minimum leeftijd of niveau.
Voor je cadeaubon kan je mailen naar tess@dehooifabriek.be.


Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen!

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.