Nieuwe wasplaatsen voor pensionklanten

Omdat er steeds ruimte is voor verbetering ontstaan er op De Hooifabriek altijd nieuwe ideeën om de pensionklanten nog blijer te maken. Een idee waar al langer over gebrainstormd werd zijn extra wasplaatsen, deze zijn nu gerealiseerd!

Na veel denk- en zweetwerk is er een nieuwe ruimte met twee wasplaatsen en een poetsplaats bijgekomen. De pensionklanten hebben nu vier plaatsen we ze hun paard kunnen op- en afzadelen. Op de verschillende wasplaatsen is zowel warm als koud water beschikbaar om je paard af te spuiten. Als ondergrond werd er gekozen voor rubberen matten, dit voorkomt uitschuiven. De nieuwe ruimte is ruim en opvallend licht geworden. Een ruimte dat uitnodigt om je paard een uitgebreide poets- en of wasbeurt te geven.
De buitenkant is uit het zelfde materiaal opgebouwd dan de stroschuur waardoor het mooi aansluit op elkaar, alsof het er altijd gestaan heeft.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.