Mercilas Daula van De Hooifabriek (Totilas x Johnson x Jester)

Op 20 april, 13 dagen na de uitgerekende datum, is Defilé Daula bevallen van een merrietje. Omstreeks 2:22 ging de telefoon van Tess met als beller “Birth Alarm”. Via de camera’s kon Tess zien dat de bevalling ingezet was, niet veel later kwam Mercilas Daula van De Hooifabriek op de wereld.

Mercilas Daula heeft haar extra tijd in de buik van Defilé Daula (Johnson x Jester x Pion) goed benut. De bevalling verliep vlot, Mercilas Daula had direct veel dorst en wil om recht te staan. Ze is een groot, stevig veulen en stond direct stevig op haar lange benen. Net zoals haar halfzus Kwien Daula van De Hooifabriek is Mercilas Daula een vos. Ze heeft een bles en 2 witte achtervoetjes, een opvallende verschijning!

Mercilas Daula van De Hooifabriek (Totilas x Johnson x Jester)

Mercilas Daula heeft een indrukwekkende stamboom. Langs moederskant heeft zowel haar moeder, (Defilé daula), grootmoeder (Nandaula), als overgrootmoeder (Fundaula) het Elite predicaat. Daarbij hebben haar grootmoeder en overgrootmoeder ook het predicaat preferent. Vader Totilas (Gribraldi x Glendale) is één van de bekendste hengsten van onze tijd, in de sport heeft hij zijn kwaliteiten meer dan bewezen. Ook in de fokkerij heeft hij reeds meerdere successen behaald met o.a de goedgekeurde hengsten Glock’s Toto Jr., Governor, Total U.S. en Glock’s Trafalgar die goed presteren in de hengstencompetitie van het KWPN.
Met maar liefst 5 Grand Prix paarden (Totilas, Gribraldi, Johnson, Jazz en Jester) in haar afstamming is Mercilas Daula gemaakt voor de topsport!

Compilatie Mercilas Daula van De Hooifabriek (Totilas x Johnson x Jester)

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.