Sneukeltocht 2017

Op 23 april vond de 16de Sneukeltocht van school Berenbeek plaats. Dit jaar is er een hele nieuwe fietsroute uitgestippeld voor de deelnemers. De dag begint met ontbijt, gevolgd door een aperitief bij de eerste stop. Bij de tweede stop staat een tas warme tomaten-groenten soep met balletjes en brood klaar. Tot slot genieten de fietsers van een warme maaltijd (frietjes met stoofvlees of vol-au-van) en dessert. De soep werd vandaag geschonken op de accommodatie van De Hooifabriek.

De sneukeltocht wordt elk jaar georganiseerd door school Berenbeek, een school voor buitengewoon onderwijs. De school organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor de school. Wanneer gevraagd werd of dat Tess de accommodatie van De Hooifabriek ter beschikking wou stellen moest Tess niet lang nadenken en zei direct ja.

Rond de klok van 09:00 werd alles in gereedheid gebracht door de organisatie. In de buitenpiste werd in rap tempo stoelen en tafels klaargezet om zo’n 700 fietsers te ontvangen. Vanaf 10:30 vonden de eerste fietsers de weg naar de warme tas soep met brood.

sneukeltocht-2017-berkenbeek-soep

Na de stop op de accommodatie van De Hooifabriek hadden de fietsers nog 28 kilometer Sneukeltocht te gaan tot de warme maaltijd. Tess hoopt dat de deelnemers hebben genoten van de landelijke stopplaats en wenst de organisatie nog veel geslaagde Neukeltochten toe. Wie weet tot volgend jaar!

Sneukeltocht 2017

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.