Intermediaire II debuut met Urbilene

Na een lange afwezigheid in de wedstrijdring maakte Urbilene met Tess succesvol hun debuut in de Intermediaire II.

Op vrijdag 26 mei reden Tess en Urbilene een oefendressuur te Nispen. Onder begeleiding van vaste trainster, Karin Retera, reden ze voor het eerst de Inter II proef. Urbilene deed super haar best en de combinatie kreeg positieve feedback. Het grootste werkpunt is dat Tess gedurfder moet rijden.
Met dit in gedachten besloot Tess in overleg met Karin in te schrijven voor de wedstrijd de volgende dag op zaterdag 27 mei.

Het losrijden ging goed. Ondanks de temperatuur van ca. 30 graden bleef Urbilene goed aan het werk. Tijdens de proef ontstonden er enkele foutjes, zoals bijvoorbeeld niet mooi stil staan bij het groeten, de piaffe was goed ingezet maar Tess reed er te snel uit. De pirouettes werden bewust te groot gereden om de controle te behouden.
Er waren ook enkele hoogtepunten zoals bijvoorbeeld de passage en galopappuyementen.
De commentaren van de jury’s was heel positief. Ze schreven: super leuke combinatie, goed paard met een fijne passage.

Tess en Urbilene scoorden uiteindelijk 62,83% en vielen net buiten de prijzen. Met deze score mogen Tess en Urbilene nu Grand Prix starten! Voordat ze dit doen zullen zij nog verder werken om de puntjes op de i te zetten.

Hieronder kan je de proef bekijken.Sponsoring details

Tess draagt tijdens deze wedstrijd een horloge van Daniel Wellington (15% korting via kortingscode “DEHOOIFABRIEK”), een sport bh van Triaction by Triumph en rijdt met een zadel van Harry Dabbs. Tevens zijn de prestatie’s mogelijk gemaakt door HAVENS PaardenvoedersThielen Diervoeder en Move ‘N See – PIXIO.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.