Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto

Wat gaat de tijd toch snel! De veulens van 2017, Moyrebe en Mercilas Daula, zijn al veel gegroeid. De hoogste tijd voor een paar leuke foto’s om hun ontwikkeling vast te leggen. Lees snel verder en bekijk de foto’s.

Moyrebe van De Hooifabriek
Moyrebe van De Hooifabriek (Guardian S x Belissimo M x Florencio) is ondertussen 2 maanden. Hij is een stoer hengstje met een sprekend hoofd. Zodra je bij hem de wei instapt komt hij je opzoeken, uitdagen en spelen. Als hij maar aandacht krijgt is hij blij. En, zoals je op de foto goed kunt zien is hij erg nieuwsgierig.

Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Moyrebe van De Hooifabriek Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Moyrebe van De Hooifabriek Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Moyrebe van De Hooifabriek 3 Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Moyrebe van De Hooifabriek 2

Mercilas Daula van De Hooifabriek
Mercilas Daula van De Hooifabriek (Totilas x Johnson x Jester) is nu anderhalve maand oud en nog steeds een indrukwekkend veulen. De eerste week was ze schuchter maar nu komt ze rustig op je af en doet ze niets liever dan knuffelen. Zoals je op de foto’s kunt zien begint ze rond haar neus al veulen haren te verliezen. En… er komt een mooie koffievos kleur tevoorschijn net zoals haar knappe halfzus Kwien Daula van De Hooifabriek.

Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Mercilas Daula van De Hooifabriek 3Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Mercilas Daula van De Hoofabriek 4
Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Mercilas Daula van De Hooifabriek 2Tess met Moyrebe en Mercilas Daula op de foto - Mercilas Daula van De Hooifabriek

Sponsoring details
Tess draagt op de foto’s een horloge uit de nieuwste collectie van Daniel Wellington (Classic Petite Sterling). Het horloge is gecombineerd met de Classic Cuff,
the perfect match! Met de kortingscode “DEHOOIFABRIEK” krijg je nog altijd 15% korting op je aankoop bij Daniel Wellington. Leuk voor in je vrije tijd de komende zomer.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.