Defilé Daula drachtig van Rubin Royal OLD

Fokmerrie Defilé Daula (Johnson x Jester x Pion) is drachtig van de hengst Rubin Royal OLD (Rohdiamant x Grundstein II x Akzent II). 

Fokmerrie Defilé Daula (Johnson x Jester x Pion) verwacht haar 4de veulen op De Hooifabriek. Na in 2016 voor Totilas te kiezen is er dit jaar opnieuw gekozen voor een bewezen hengst. Er werd gekozen voor de Oldenburgse hengst Rubin Royal OLD.

Rubin Royal OLD heeft zich al meermaals bewezen als dekhengst. In de Horsetelex Ranking staat Rubin Royal OLD op de eerste plaatst, hiermee is hij beste dressuurvererver van 2016 en verslaat hij de hengst De Niro. Ongeveer 80 nakomelingen van Rubin Royals OLD presteren in de hogere dressuur klassen. In 2016 alleen al hebben 19 nakomelingen de overstap naar de Grand Prix gemaakt.
De ondertussen 21 jarige hengst heeft zelf op Grand Prix niveau gepresteerd. Uit de moeder van Rubin Royal OLD, Rumirell (Grundstein II x Akzent II x Volturno), zijn er nog 5 goedgekeurde volle broers van Rubin Royal OLD. Waaronder bijvoorbeeld Glock’s Romanov die op Grand Prix niveau presteert met Hans Peter Minderhoud .

Hieronder vindt u een presentatie filmpje van Rubin Royal OLD.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.