64,56% tijdens Dressage@Blom in Inter ll

Na het Intermediaire II debuut van Urbilene in Nispen had Tess nog 2 wedstrijden achter elkaar gepland. Zo konden Tess en Urbilene terug routine krijgen in de wedstrijd ring.

Subtop Delft
Tijdens de subtop wedstrijd in Delft op accommodatie De Prinsenstad had Tess een duidelijk doel voor ogen. Ze moest gedurfder rijden! Tijdens het losrijden liep Urbilene heel goed helaas konden ze dat niet vasthouden in de ring. Tijdens de proef was Tess gedurfder aan het rijden maar waren er te veel foutjes. Urbilene bleef bijvoorbeeld niet stil staan tijdens het groeten en in de beide pirouetten was er een fout. Er waren ook mooie stukken zoals de appuyementen en de series. Hun score was 62,11%.
Nadat de wedstrijd is geanalyseerd werden er een aantal werkpunten en veranderingen in de voorbereiding bepaald voor de volgende wedstrijd.

64,56% tijdens Dressage@Blom in Inter ll
Dressage@Blom te Etten-Leur
Na een week hard te trainen mochten Tess en Urbilene terug in de ring verschijnen tijdens het mooi opgezet concours Dressage@Blom. De duur van losrijden werd ingekort zodat Urbilene fris de proef startte. Het draf gedeelde ging goed! De passage en piaffe scoorden hoog. De eerste 8 voor de piaffe is binnen! In het galop gedeelte slopen er enkele foutjes in. De pirouette naar rechts ging fout en tijdens de serie om de pas moest Urbilene een paar keer proesten waardoor er ook een fout insloop. De combinatie behaalde 64,65% en viel hiermee net buiten de prijzen.

Bekijk de proef van Dressage@Blom hieronder.

Sponsoring details
Tess draagt tijdens deze wedstrijd een horloge van Daniel Wellington (15% korting via kortingscode “DEHOOIFABRIEK”), een sport bh van Triaction by Triumph en rijdt met een zadel van Harry Dabbs. Tevens zijn de prestatie’s mogelijk gemaakt door HAVENS PaardenvoedersThielen Diervoeder en Move ‘N See – PIXIO.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.