Waarom ik blij ben met mijn Daniel Wellington horloge

Ken je dat moment voor de wedstrijd? Je begint met losrijden en gaat aan het werk. Volledige concentratie en tegelijk in de gaten houden hoeveel tijd je nog hebt voordat je de wedstrijdring in moet. Dit brengt spanning met zich mee. Een fijn wedstrijd horloge kan je hierbij helpen.

Ik zette vorig jaar een horloge op mijn kerst verlanglijstje. Deze moest aan een aantal voorwaarden voldoen. Eerst en vooral moest hij praktisch zijn. Hiermee bedoel ik dat hij niet in de weg mocht zitten en ik snel kon aflezen hoe laat het precies was, liefst op de minuut nauwkeurig. Verder zou het natuurlijk leuk zijn als hij er mooi uit zag.

Daniel Wellington Tess Mertens 3

Ik kreeg een horloge van het merk Daniel Wellington. En na een jaar ben ik nog steeds heel tevreden met dit cadeau. Het horloge voldoet aan alle voorwaarden die ik had gesteld. Het uurwerk is heel plat, glad met een klassieke look. Het schuift makkelijk onder mijn mouw vandaan om te zien hoe laat het is. Verder heeft de wijzerplaat een minutenaanduiding en heeft het horloge alleen een grote en kleine wijzer zodat ik me niet kan vergissen in de secondewijzer. Wat helemaal leuk is, is dat het bandje makkelijk te verwisselen is. Je hebt leren bandjes en NATO-bandjes. De leren bandjes heb je in de basis kleuren cognac bruin, donkerbruin en zwart, de NATO- bandjes heb je in verschillende kleuren. Mijn blauw met wit NATO-bandje past perfect bij mijn wedstrijd outfit. Een laatste mooie bijkomstigheid is dat ik mijn NATO-bandje makkelijk kan wassen. Gewoon even in een bakje water en vloeibaar wasmiddel leggen en hij is weer als nieuw! Het is ook mogelijk om te wisselen tussen het NATO-bandje en een leren bandje. Je kan dus per dag/ wedstrijd kijken waar je zin in hebt!

Daniel Wellington Tess Mertens

Ik heb mijn ervaringen gedeeld met Daniel Wellington waarop zij besloten mij te sponsoren en een kortingscode ter beschikking te stellen.

Ben je benieuwd welk horloge en kleur bandje past bij jou wedstrijdoutfit? Kijk dan eens in de Daniel Wellington webshop. Met de kortingscode “DEHOOIFABRIEK” krijg je nu 15% korting!

Daniel Wellington Tess Mertens 4

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.