Pensionstalling te huur

De Hooifabriek heeft opnieuw pensionstalling te huur. Wij bieden enkel volpension stalling aan zodat wij uw paard de beste zorgen kunnen geven. De Hooifabriek heeft een uitgebreide service waar iedere ruiter of amazone blij van wordt! Neem even de tijd om verder te lezen voor een duidelijk beeld.

Wanneer u voor pensionstalling bij De Hooifabriek kiest, kiest u voor een volledige all-in service. Er wordt omgegaan met uw paard alsof het de onze is.
Er wordt gewerkt met een klein team zodat uw paard steeds door dezelfde mensen op dezelfde manier benaderd wordt. Hierdoor leren we de paarden goed kennen en kunnen we ook snel merken mocht uw paard niet fit zijn.
Wij zorgen ervoor dat u steeds met een gerust hart naar huis kunt gaan. Wanneer u niet kan komen dan hoeft u zich zeker geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat uw paard extra uit de stal komt en controleren bijvoorbeeld de dekens.

Pensionstalling te huur

De Hooifabriek heeft een uitgebreide accommodatie die uiteraard volledig tot uw beschikking is. Zowel ‘s winters als zomers kunt u trainen in een 20 x 60 piste. De binnenpiste is voorzien van een eb-en vloed bodem en is geïsoleerd. Door de isolatie is hij zowel in de zomer als in de winter fijn van temperatuur. Door middel van spiegels kunt u uzelf controleren tijdens de training.
De buitenpiste is gedraineerd waardoor hij tegen een goede zomerbui kan. Wanneer u getraind hebt en wilt uitstappen kan dit op de galoppeerbaan. De galoppeerbaan ligt rond de weiden en is een wandeling van 10 minuten.

In de zomer gaan alle paarden op de sportweiden. Deze weiden zijn de perfecte grootte voor een sportpaard. Uw paard heeft ruimte genoeg om zijn benen te strekken maar kan geen grote snelheid maken. Er staat veel gras op waardoor uw paard zich bezighoudt met eten en rustig is. In het begin van het zomerseizoen wordt er gekeken welk paard in welke weide kan staan en naast welk ander paard. Wanneer dit bepaald is, veranderen ze niet meer van weide gedurende heel het seizoen.
In de winter komt uw paard op de paddock en in de stapmolen.

Pensionstalling te huur 2

De Hooifabriek biedt de mogelijkheid om dressuurtraining te krijgen van een gediplomeerd instructrice, Tess Mertens. Naast haar diploma als instructrice is Tess ook internationaal Lichte Tour amazone.

De Hooifabriek heeft bewust gekozen voor een dierenarts, hoefsmid en Fysiotherapeut, maar u bent vrij in deze keuze.

De accommodatie is gunstig gelegen voor zowel mensen uit België als ook vanuit Nederland. Denk aan plaatsen als: Antwerpen, Brasschaat, Sint Job, Brecht, Wuustwezel, Rijkevorsel, Essen en voor Nederland: Breda, Zundert, Roosendaal, Etten-Leur, Bavel.
Vanaf de afrit van de E19 bent u in 5 minuten op De Hooifabriek.

Bent u benieuwd geworden naar de pensionstalling? Neem dan snel contact op om vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

Pensionstalling te huur 3

Dit bericht is geplaatst in nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.