Hoe werkt de hartslagmeter voor een paard

De hartslag van een paard zegt veel over de conditie. Met een hartslagmeter voor een paard kun je heel gericht trainen. Maar hoe werkt zo’n hartslagmeter nu eigenlijk en wat zegt de hartslag nu precies? Dit kom je allemaal te weten tijdens de boeiende workshop “Trainen met de hartslagmeter” op zaterdag 17 september 2016, met Carolien Munsters op De Hooifabriek.

Cijfers liegen niet, ze zullen een hulpmiddel bieden om de conditie van je paard te monitoren en gericht te trainen zodat je niet alleen stuurt met je gevoel maar ook met real time data.

Gaat jou hart sneller kloppen van deze workshop? Leuk! Extra informatie zoals het programma en kosten vind je op de inschrijfpagina van de workshop “Trainen met de hartslagmeter” via menu item Clinics. Deelname is zonder paard. Voor de praktijk onderdelen zullen diverse combinaties aanwezig zijn.

De workshop wordt georganiseerd voor een beperkt aantal deelnemers. Meld je daarom tijdig aan. Wil je vooraf nog iets weten, schroom niet om contact op te nemen.

Tot ziens op zaterdag 17 september!

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.