Clinics

De Hooifabriek organiseert regelmatig een dressuurclinic of workshop. De accommodatie is uiterst geschikt voor zowel in de zomer als in de winter gastdocenten te ontvangen. Wij streven ernaar om clinics te organiseren voor elk niveau. Zo geven wij iedereen de kans om bij te leren.

Nieuwe clinics worden hier aangekondigd. Lees alle details over het programma en meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier.

 

workshop trainen met de hartslagmeter

Workshop Trainen met de hartslagmeter

Op zaterdag 17 september staat de workshop “Trainen met de hartslagmeter” op het programma. Carolien Munsters verzorgt deze leerzame dag. De workshop bestaat uit twee onderdelen die op elkaar aansluiten.
Deel 1) “Hoe train ik een paard”
Deel 2) “Ruiter- paard interactie”

Lees meer

Reacties uitgeschakeld voor Workshop Trainen met de hartslagmeter
clinic Claudia Fassaert

Clinic Claudia Fassaert

Op 29 november komt niemand minder dan Claudia Fassaert naar De Hooifabriek. Heb je een probleem met een oefening, wil je graag de puntjes op de i zetten of wil je de mening van een topamazone dan is deze clinic ideaal voor jou!
Kom gerust iets vroeger of blijf na je les nog even voor een hapje en een drankje.
Lees verder en schrijf je in!
Lees meer

Reacties uitgeschakeld voor Clinic Claudia Fassaert
Bewust Wedstrijd Rijden

Workshop Bewust Wedstrijd Rijden

Tijdens de workshop, Bewust Wedstrijd Rijden, krijg je theoretische tips en tricks om je optimaal voor te bereiden op een wedstrijd. Je wordt geprikkeld om na te denken over hoe je traint en hoe het eventueel anders zou kunnen.
Lees meer

Reacties uitgeschakeld voor Workshop Bewust Wedstrijd Rijden