Zeeland Outdoor 2016

Vast op het zomerprogramma staat Zeeland Outdoor op de accommodatie van De Kroo te Nieuw en sint Joosland. Zeeland Outdoor Dressage vind dit jaar plaats van 6 tot en met 10 juli. Gedurende de werkdagen vonden de pony en paarden basis rubrieken plaats. In het weekend was de beurt aan de subtop rubrieken.

Dit jaar komt Tess aan de start in de Lichte Tour met Zaniro (De Niro x Rohdiamant). Zaterdag staat de Prix St. George en Intermediaire I op het programma en zondag enkel de Prix St. George.
Net als de voorbije jaren verblijft Zaniro ter plaatsten gedurende het evenement. Dankzij de organisatie kan Zaniro in een vaste buitenstal verblijven ipv de voorziene concoursboxen. Dit maakt een groot verschil, Zaniro vertoont namelijk veel stress wanneer hij in een concoursbox verblijft.

Zeeland Uutdoor 2016 2

Vrijdag reisden Tess en Zaniro af naar Zeeland Outdoor. Zaniro had ‘s ochtends thuis al een fijne training gehad en de planning was om ‘s avonds nog rustig de ring te verkennen. Deze planning liep niet geheel naar wens. Zaniro was gestrest, zelfs paniekerig tijdens de ring verkennen. Het was zo erg dat Tess besloot eerst verder los te rijden op een andere plek om uiteindelijk terug naar de ring te gaan wanneer Zaniro gekalmeerd was.
Uiteindelijk kon Tess de baan verkennen op een aanvaardbare manier en zich voorbereiden om de volgende dag te starten!

Zeeland Outdoor 2016 3

Kijk snel verder naar de Uitslagen Zeeland Outdoor 2016.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.