Tess en Zaniro klaar voor Internationale Lichte Tour

Zondag 12 juni kwamen Tess en Zaniro aan de start in de Intermediaire I tijdens CDN Heist-Op-Den-Berg te manege De Cavalerie. Samen moesten zij een minimale score van 64% neerzetten voor de volgende stap, Internationaal Lichte Tour.

De aanloop naar de wedstrijd was alles behalve soepel. Verschillende omstandigheden zoals werkzaamheden en omleggingen op de route naar De Cavalerie zorgden voor een hectische voorbereiding en een late aankomst als gevolg. Snel opzadelen dus! Tess en Zaniro hadden maar de helft van de gangbare tijd om los te rijden. De proef zelf verliep hierdoor niet naar wens. Er ontstonden geen grote fouten maar er werd slordig en gehaast gereden. De jury beoordeelde de proef, tot grote vreugde van Tess, toch nog met een mooie score van 66,18%. Gezien de voorbereiding een mooi resultaat.

Tess en Zaniro klaar voor Internationale Lichte Tour

Met deze score op zak hebben Tess en Zaniro de internationale selectie behaald. Zij zullen nu toewerken naar hun internationale debuut. Welke wedstrijd en locatie dit precies zal worden is op dit moment nog niet bekend.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.