Ilissirebe van De Hooifabriek in training

Sinds oktober 2017 is Ilissirebe van De Hooifabriek (Belissimo M x Florencio) zadelmak en wordt ze opgeleid door Tess. Er is bijna een half jaartje gepasseerd dus hoogste tijd voor een update!

Ilissirebe van De Hooifabriek is geboren op 4 mei 2013, binnen een maand wordt ze dus 5 jaar. In de zomer van 2016 was ze nog zeer jeugdig en werd er besloten om haar dekken. Zodoende kreeg ze in maart 2017 een knap hengstveulen, Moyrebe van de Hooifabriek (Guardian S x Belissimo M). Nadat haar veulen gespeend was werd het tijd om haar zadelmak te laten maken. Het zadelmak maken werd op een gespecialiseerde stal gedaan en na 6 weken kon ze naar huis. Sindsdien is ze in training onder Tess.

Ilissirebe heeft veel looplust en is zeer sensibel. Dit is zeer fijn voor haar verdere carrière maar zit op dit moment van de opleiding soms nog beetje in de weg. Ze heeft drie fijne, bewerkbare gangen. Kortom een leuk paard waar veel van verwacht wordt!
Op dit moment ligt de focus tijdens de training op de controle in tempo en aanleuning en het bewaren van de rust.
Hieronder vindt u een korte impressie van Ilissirebe tijdens de training.

Sponsoring details:
Tess draagt tijdens deze training een horloge van Daniel Wellington (15% korting via kortingscode “DEHOOIFABRIEK”), een sport bh van Triaction by Triumph (de nieuwe collectie vind je nu op de website) en rijdt met een zadel van Harry Dabbs. Tevens zijn de prestatie’s mogelijk gemaakt door HAVENS Paardenvoeders, Thielen Diervoeder en Move ‘N See – PIXIO.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.