Grote balen voordroog hooi voor paarden te koop

De Hooifabriek produceert elk jaar kwaliteitsvol voordroog hooi. Er is in 2016 ruim genoeg hooi geoogst voor de paarden op De Hooifabriek, daarom wordt een deel te koop aangeboden.

Het voordroog hooi is speciaal samengesteld voor (sport)paarden. Het is droog, stof- en onkruidvrij. Het hooi is structuurrijk en langstengelig. Deze eigenschappen zorgen voor een positieve beïnvloeding van het spijsverteringssystreem van uw paard. Om zekerheid te hebben over de kwaliteit van hooi wordt een hooianalyse aangewezen. De Hooifabriek heeft deze analyse reeds laten uitvoeren. Uit deze analyse blijkt dat de energie- en eiwitwaarden gemiddeld ligt. Het suiker gehalte ligt eerder aan de lage kant wat positief is voor paarden. Het hooi kan ongelimiteerd gevoerd worden, ook wanneer uw paard bijvoorbeeld gevoelig is voor hoefbevangenheid.
Het hooi is afkomstig van de weiden van De Hooifabriek. Deze weiden worden met de grootste zorg onderhouden en gecontroleerd op onkruid, hierdoor is er een zekerheid dat er géén onkruid in het hooi zit.

Het hooi is verpakt in grote ronde balen, gewikkeld in stevig plastic. Hierdoor kan het zonder problemen voor langere tijd buiten opgeslagen worden.

Afmeting ronde baal
1,25 meter hoogte x 1,10 meter diameter

Prijs van een baal
€ 45,-

Afhaling of Levering
Het hooi is af te halen op de accommodatie van De Hooifabriek na afspraak.
Vanaf 20 balen is er een mogelijkheid van levering in de omgeving tegen meerprijs.

Korting
Bij aankoop van 20 balen of meer in één keer ontvangt u 10% korting.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Tess op het nummer 0485/49.11.15 of stuur een mail naar tess@dehooifabriek.be

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.