1 kamer studio incl. paardenstal te huur

Te huur, een op zichzelf staande privé unit met 3 paardenstallen en studio op pensionstal De Hooifabriek. Rustig gelegen en op loopafstand van onze 20×60 binnenpiste, 20×60 buitenpiste, stapmolen, weide, paddocks en wasplaats.

De paardenstallen
De paardenstallen zijn ruim (2 stallen van 3 x 3 en 1 “merrie” stal van 2m 80 x 5m 40) en direct gelegen aan de studio wat het heel makkelijk maakt om even bij je paarden te kunnen kijken.

1-kamer-studio-te-huur-plus-3-paardenstallen

De studio
De studio is voorzien van alle nodige gemakken. Denk hierbij aan een keukentje, douche, toilet, eettafel en opbergruimte. Keukengerei, servies een waterkoker en koffieapparaat zijn aanwezig voor gebruik. Na een stevige training kun je genieten van een heerlijk tweepersoonsbed.

1 kamer studio te huur plus paardenstal

Overige faciliteiten
– 20×60 binnenpiste met eb en vloed systeem
– 20×60 buitenpiste
– Paddocks en/of weide
– Stapmolen

De Hooifabriek biedt met deze privé unit de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs dichtbij je paarden te slapen en gebruik te maken van de allerbeste training condities.

Prijs
Prijs op aanvraag

All-in
Huur je deze privé unit, dan heb je geen omkijken naar de dagelijkse werkzaamheden zoals uitmesten en stro opstrooien of het geven van hooi en krachtvoer.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.