Defilé Daula drachtig van Totilas

Het tweede veulen van 2017 wordt verwacht. Defilé Daula (Johnson x Jester x Pion) is drachtig van Totilas (Gribaldi x Glendale x Acteur).

Totilas moet eigenlijk niet meer voorgesteld worden. Onder Edward Gal presteerde hij het bijna onmogelijke, hij verbrak drie maal het wereldrecord. Twee maal in de kür op muziek en één keer met de Grand Prix Special. Eén van de hoogte punten onder Edward Gal is de individuele gouden medaille tijdens de Wereldruiterspelen in Kentucky in 2010. Hierna werd Totilas verkocht aan Paul Schockemöhle en werd Matthias Alexander Rath zijn ruiter. Onder zijn nieuwe ruiter kampten Totilas helaas met veel blessures. Augustus 2015 was Totilas voor het laatste te zien in de dressuurring tijdens het EK in Aken.
In de fokkerij bewijst Totilas dat hij zijn kwaliteiten doorgeeft. Ondanks dat hij de eerste jaren niet veel dekte zijn er in het KWPN reeds 4 goedgekeurde zonen. Buiten het KWPN zijn er 12 goedgekeurde hengsten. Zijn KWPN goedgekeurde zoon Glock’s Toto Jr (Totilas x Desperados x Rotson) imponeerde tijdens de Hengstencompetitie. Hij behaalde zonder enige bedreiging van andere deelnemers de eerste plaats tijdens de finale van de Isah Hengstencompetitie 2015/2016.

Defile Daula drachtig van Totilas

Defilé Daula is als fokmerrie van grote waarde voor De Hooifabriek. Ze bewijst met haar twee nakomelingen die geboren zijn op De Hooifabriek, Kwien Daula van De Hooifabriek en Libideaux Daula van De Hooifabriek, dat ze steeds kwaliteitsvolle veulens met maat en uitstraling geeft.
Met dit in gedachten is er besloten om Defilé Daula te dekken met Totilas. Er wordt met grote spanning uitgekeken naar het veulenseizoen van 2017.

Defilé Daula is op 7 april 2017 uitgerekend.
Op 20 april is Defilé Daula bevallen van een merrieveulen, Mercilas Daula van De Hooifabriek.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.