Libideaux Daula van De Hooifabriek (Ferdeaux x Johnson x Jester)

Op 4 mei 2016 om 01:10 is Libideaux Daula van De Hooifabriek geboren. Een mooi elegant en bruin hengstje. Defilé Daula was slechts één dag eerder uitgerekend. Om 01:01 vannacht ging het birth alarm af. Tess schoot direct in actie om Defilé en het veulen bij te staan. Veel hulp had moeder natuur niet nodig. De bevalling verliep volledig zelfstandig.

Libideaux Daula van De Hooifabriek ging vlot staan en wist de weg naar de eerste moedermelk snel te vinden. Het mesten kwam ook direct op gang. Dit alles binnen de gestelde twee uur, mede dankzij de ervaren en zeer zorgzame moeder.
Libideaux Daula van De Hooifabriek is een nakomeling van goedgekeurde KWPN hengst Ferdeaux (Bordeaux x Ferro). Hij werd eerste bij de finale hengstencompetitie dressuur klasse M 2015/2016 tijdens de KWPN hengstenkeuring te ‘S-Hertogenbosch. Ook behaalde hij de finale op het WK dressuurpaarden 2015 voor 5-jarige paarden. Moeder Defilé Daula (Johnson x Jester) komt uit een zeer predicaat volle merrielijn en is zelf keur geworden met 80,5,punten.

Wil je meer weten over de afstamming van Libideaux Daula van De Hooifabriek, lees dan het nieuwsbericht van 22 juni 2015 Defilé Daula drachtig van Ferdeaux.

Libideaux Daula van De Hooifabriek (Ferdeaux x Johnson x Jester)

De Hooifabriek zal Libideaux Daula (Ferdeaux x Johnson) te koop aanbieden.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.