Ilissirebe van De Hooifabriek drachtig van Guardian S

De op De Hooifabriek gefokte en geboren Ilissirebe van De Hooifabriek (Belissimo M x Florencio x Zeoliet) is vandaag drachtig gescand van de hengst Guardian S (Bodyguard Moorland x Trento B x Michelangelo).

3 jaar geleden beviel stermerrie Caunrebe (Florencio x Zeoliet) van een bloedmooi merrieveulen, Ilissirebe van De Hooifabriek. Ilissirebe is uitgegroeid tot een aanhankelijk, goed bewegend paard. Ze heeft reeds het PROK- predicaat behaald en zal dit jaar op de keuring verschijnen.

Guardian S is een goedgekeurde hengst uit het jaar 2011. Langs vaderskant, Bodyguard Moorland, vind je de bevestigde hengsten Gribaldi, Negro en Cocktail terug. De moeder van Guardian S is elite, sport (dr) merrie Amadin S. Langs haar kant vind je de bevestigde hengsten Krack C en Ramiro Z terug. Het veulen zal vanuit een Jazz-vrije lijn geboren worden, wat in de hedendaagse KWPN fokkerij zeldzaam is.
Guardian S heeft reeds mooie resultaten behaald. Tijdens de finale van de hengstencompetitie dressuur klasse L 2015/2016 behaalde hij de vijfde plaats. Hij won in mei 2016 de voorselectie voor het WK jonge dressuurpaarden met een score van 83,4 punten.

Ilissirebe van De Hooifabriek drachtig van Guardian S

Er werd voor het jonge talent Guardian S gekozen mede door zijn lichtvoetig bewegen zowel in de draf als in de galop, als door zijn uitzonderlijk lichaamsgebruik en balans.

25 maart 2017 is Ilissirebe van De Hooifabriek uitgerekend.
Op 28 maart is Moyrebe van De Hooifabriek geboren.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.