Kroizette van De Hooifabriek (Johnson x Belissimo M x Contango)

Vandaag omstreeks 16:00 uur is Kroizette van De Hooifabriek geboren. Kroizette is een klein maar stoer merrietje en heeft zichtbaar de looks van haar moeder. Een elegant hoofdje met bles en 2 witten beentjes. Verder is ze bruin, net als haar vader Glock’s Johnson TN.

Kroizette is het eerste veulen van Zorette. De bevalling vond 3 weken na de uitgerekende datum plaats. Alles verliep goed en voor zowel moeder als dochter zijn er geen complicaties opgetreden. Het staan, drinken en mesten volgenden elkaar snel op, alles binnen 2 uur.

Ben je benieuwd naar de afstammeling van Kroizette? Lees dan het nieuwsbericht: Zorette drachtig van Johnson.

Kroizette van De Hooifabriek

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.