Urbilene wint Intermediaire II met 67,83%

Op maandag 21 augustus vond er een subtop wedstrijd plaats te Liempde. Tess en Urbilene kwamen aan de start in de Intermediaire II en wisten een mooie eerste plaats te bemachtigen!

Na een mindere wedstrijd in Delft is Tess hard aan het werk geweest met Urbilene. Tess heeft veel aandacht besteed aan het totale beeld. Dit moest meer een geheel worden zodat de oefeningen vloeiender achter elkaar zouden volgen. Urbilene doet altijd goed haar best en is heel braaf. Tess kwam erachter dat ze daardoor soms niet streng genoeg was. Door aan deze punten te werken hebben ze grote stappen gemaakt!

Tijdens de subtop te Liempde had Tess een duidelijk doel, gedurfd rijden. Er ontstonden nog wat kleine haperingen maar het algemene beeld was heel mooi.
Verrast en heel blij was Tess toen de uitslag bekend werd en zij op de eerste plaats eindigde met 67,83%. Ze stond maar liefst 3% los van de nummer twee. De jury gaf een 8 voor o.a. de uitgestrekte galop met vliegende wissel, de eeners en de laatse passage lijn op de ac-lijn. Met een mooie afsluitende opmerking van de hoofdjury “Goed gereden, fijn paard met talent!” was Tess natuurlijk heel tevreden. 

Urbilene wint Intermediaire II met 67,83%

Dit is een mooie afsluiter van de Inter II. Tess en Urbilene gaan zich nu richten op hun Grand Prix debuut.

Ben je benieuwd naar de proef? Bekijk hieronder het filmpje.

Sponsoring details
Tess draagt tijdens deze wedstrijd een horloge van Daniel Wellington (15% korting via kortingscode “DEHOOIFABRIEK”), een sport bh van Triaction by Triumph (de nieuwe collectie vind je nu op de website) en rijdt met een zadel van Harry Dabbs. Tevens zijn de prestatie’s mogelijk gemaakt door HAVENS PaardenvoedersThielen Diervoeder en Move ‘N See – PIXIO.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.