Stermerrie Caunrebe verkocht

Stermerrie Caunrebe (Florencio x Zeoliet) is verkocht aan familie Decoster. Caunrebe was één van de fokmerries en is sinds de winter van 2015 opnieuw in training.

Caunrebe heeft op De Hooifabriek twee veulens gekregen, merrie Ilissirebe van De Hooifabriek (Belissimo M x Florencio) en hengst Kordeaube van De Hooifabriek (Bordeaux x Florencio). Ilissirebe van De Hooifabriek is nu 3 jaar en heeft reeds het PROK-predicaat behaald. Ze valt op door haar bijzonder vriendelijk karakter en haar 3 goede basisgangen. Ze zal dit jaar gedekt worden en zo de plaats als fokmerrie overnemen van Caunrebe. Hengst Kordeaube van De Hooifabriek is in mede-eigendom van Karin Retera en is nu 1 jaar. Hij staat op dit moment extern in de opfok.

De Hooifabriek wenst familie Decoster veel succes en plezier met Caunrebe.

Stermerrie Caunrebe verkocht

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.