Subtop Liempde: Zaniro in de prijzen

Op zondag 4 oktober hadden Tess en Zaniro (De Niro x Rohdiamant) de eerste subtop wedstrijd van het indoorseizoen. De wedstrijd werd georganiseerd door RV Liempde in de binnenmaneges van Ruitersportschool De Rekkendonken.

De voorbereiding van de wedstrijd verliep stroef. Zaniro vertoonde veel stress symptomen voorafgaand aan- en tijdens het vervoer. Pas tijdens het losrijden keerde de ontspanning terug. Omdat de combinatie als tweede in de ring werd verwacht was het nog rustig tijdens het losrijden. Erg fijn voor Zaniro. Tess nam haar tijd en bereidde zich geconcentreerd voor op de twee nieuwe ZZ-Zwaar proeven van het 4e kwartaal.

De eerste proef verliep bijna foutloos. Een nette proef met mooie score van 64.14%. Hiermee behaalden ze een 2e plaats. De tweede proef verliep iets minder dan de eerste. Talentvolle Zaniro scoorde wel tweemaal een 8 voor zijn uitgestrekte galop. Ze behaalden een score van 62.29%, eveneens goed voor een 2e plaats.

Op het protocol gaf de jury nog mee dat Tess en Zaniro een aansprekende combinatie zijn met veel toekomstperspectief. Met deze mooie afsluitende woorden maakt de combinatie zich op voor de volgende wedstrijd. Deze zal a.s. woensdag 6 oktober zijn tijdens Geldrop Hippique 2015 te Geldrop.

Ben je benieuwd naar de andere uitslagen van deze wedstrijd? Bekijk dan de scores van de eerste proef en de tweede proef.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.