Uitslag Zeeland Outdoor

Dit weekend vond Zeeland Outdoor Dressage plaats op de accommodatie van De Kroo ruitersport. Zoals de voorbije jaren was de organisatie op en top.

Het was een spannende en emotionele editie voor Tess want het was de comeback van Rowelt. Na 9 maanden niet op wedstrijd te zijn geweest zou het ook ineens het debuut in de Lichte Tour zijn. Rowelt was iets terug houdend en door de spanning reed Tess te voorzichtig en bleven de punten steken op 59,80%. Het resultaat was teleurstellend. Met een gemengd gevoel kijkt Tess terug op de proef. De punten zijn te laag maar ze maakten geen grote fouten en Rowelt was braaf! Zij trainen nu verder naar hun volgende wedstrijd op 20 juli in Moergestel.

Uitslag Zeeland Outdoor

Zaniro zou op 12 en 13 juli starten in het ZZ-Licht. Zelfs na een pittige training en een wisseling van een concour stal naar een rustiger gelegen vaste stal van De Kroo werd hij niet ontspannen. Zaniro was zo van slag dat er gevaar was zich ernstig te bezeren.  Zaterdagmiddag besloot Tess om naar huis te keren. Het welzijn van het paard staat natuurlijk altijd voorop! Zaniro zal verder door getraind worden en ook voor hem volgt de volgende wedstrijd snel.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.