Defilé Daula drachtig van Quaterback

Fokmerrie Defilé Daula (Johnson x Jester x Pion) is drachtig van de hengst Quaterback (Quaterman x Branderburger x Brentano II).

Fokmerrie Defilé Daula is een keurmerrie van de KWPN goedgekeurde hengst Johnson (Jazz x Flemmingh). Defilé daula komt uit de zéér succesvolle Daula-stam. Alle merrie’s in haar moederlijn hebben het preferent predicaat. Zowel haar moeder Nadaula (Jester x Pion) als grootmoeder Fundaula (Pion x Doruto) hebben zelfs het elite predicaat. Defilé Daula heeft de merrie test gelopen met een uitslag van 80,5 punten. Met onder andere een 8 voor aanleg als dressuurpaard.

Defilé Daula drachtig

Quaterback is een goedgekeurde Oldenburgse hengst. Als 3 jarige won hij het Bundeschampionat met een score van 9,25 voor zijn draf en een 9,75 voor zijn galop! Tevens was hij de winnaar van de 30-dagen test met maar liefst 90%. Zijn moeder Passionata (Brandenburger x Brentano II) is een halfzus van de legendarische oud-wereldkampioene Poetin, en behoort hierbij tot de bekende P-dressuurfamilie.

Veel nakomelingen van Quaterback laten van zich horen, tijdens Bundeschampionat 2013 namen er maar liefst 6 nakomelingen deel. Hij heeft reeds 56 goedgekeurde zonen.

Defile Daula drachtig van Quaterback

Er werd gekozen voor Quaterback omdat hij reeds bewezen heeft talent door te geven aan zijn nakomelingen en vers bloed toevoegt aan de bloedlijn van Defilé Daula.

23 april 2015 is Defilé Daula uitgerekend.
Op 6 mei 2015 is Defilé Daula bevallen van Kwien Daula van De Hooifabriek.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.