Uitslag en foto’s Oud-Beijerlandse Dressuurdagen

De Oud-Beijerlandse Dressuurdagen zijn achter de rug. Het was een spannend maar heel leerzaam weekend voor Zaniro. Hier vindt u de uitslag en enkele foto’s.

De organisatie deed zijn uiterste best om alles vlot te doen verlopen en iedereen blij te maken. En dat lukte met glans! Er was de mogelijkheid om vrijdag namiddag de wedstrijdring te verkennen en daar hebben Tess en Zaniro dankbaar gebruik van gemaakt. Uitslag en fotos Oud-Beijerlandse Dressuurdagen galop Zaterdag begonnen de OB Dressuurdagen al vroeg voor Tess en Zaniro, ze moesten om 9 uur de ring in. Ondanks dat ze vrijdag de wedstrijdring verkend hadden, vond Zaniro het heel spannend. Tess besloot al vroeg in de proef dat het een oefenrondje zou worden. Ze reed de proef wel uit, maar melden zich voor het einde af. De jury Mw. D. de Graaf kon dit appreciëren, ze kwam persoonlijk haar bewondering tonen voor de rust die Tess bewaarde. De tweede proef ging een stuk beter met als resultaat een 2de plek met 63%.

Zondag was Zaniro al meer ontspannen. De eerste ring bleef hij nog eng vinden maar Tess kon er wel aan blijven rijden. Ze behaalden een 6de plek met 61%, ex aequo met de 5de plek maar helaas net buiten de prijzen. De tweede proef ging opnieuw beter, ze behaalden een 4de plek met 64%.

Op de facebook pagina van De Hooifabriek vindt u een kleine foto impressie van het concours. Bekijk ook direct de uitslagen van de Oud-Beijerlandse dressuurdagen in de Z2 klasse.

Uitslag en fotos Oud-Beijerlandse Dressuurdagen

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.