Indoor Oosteind 2015 met Urbilene

Op 19 november vond de subtopwedstrijd op Indoor Oosteind 2015 plaats. Indoor Oosteind is een groots aangepakt concours van 7 tot en met 29 november met zowel spring- als dressuur wedstrijden. De organisators doen elk jaar hun uiterste best om er een mooi evenement van te maken.

Tess kwam aan te start met Urbilene (Florestan I x Jazz) in de Prix St. George. Sinds Geldrop Hippique is er hard gewerkt aan o.a de verzameling en controle van de aanleuning. De wedstrijdring was mooi aangekleed met vlaggen, reclame borden en bloemen maar Urbilene had hier geen last van en bleef mooi geconcentreerd. Het draf gedeelte verliep vlotjes maar moet om hoger te scoren gedurfder gereden worden. Tijdens het galop gedeelte sprongen de appuyementen en het rechter pirouette er uit met mooie scores.

Indoor Oosteind 2015 met Urbilene draf

De jury’s waren het niet helemaal eens met elkaar. De jury bij C gaf 61,97% maar de jury bij H gaf maar liefst 66,71%! De score kwam uiteindelijk op 64,34%. Hiermee behaalden ze de 6de plek van de 17 deelnemers. Bekijk alle uitslagen van Subtop Indoor Oosteind.

De jury’s gaven nog enkele goede tips mee zoals dat de aanleuning nog stiller mag en dat Urbilene op momenten nog iets losser door het lijf mag. Hier gaan we zeker mee aan het werk voor het volgend concours. Deze staat gepland op 1 december in Werkendam.

Indoor Oosteind 2015 met Urbilene galop

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.