Zaniro scoort op selectiewedstrijd KNHS Indoorkampioenschap

Op de accommodatie Manege Prinsenstad in Delft werd de eerste selectiewedstrijd gehouden voor het KNHS Indoorkampioenschap dressuur 2016. Tess zal zich proberen te plaatsen voor de Lichte Tour met Zaniro (De Niro x Rohdiamant).

Door het grote aantal inschrijvingen werd de Lichte Tour gesplitst in 2 groepen. Samen met 21 andere deelnemers mochten Tess en Zaniro aan de start komen in de eerste groep.
Er waren enkele combinaties die besloten om buiten los te rijden waardoor het binnen in de losrij piste rustig was. Dit had een groot voordeel voor Zaniro, hij was direct ontspannen en geconcentreerd.
Om 13:19 konden Tess en Zaniro aan hun proef beginnen. De proef verliep wisselend, er zaten hele mooie stukken tussen maar ook enkele haperingen. Zo scoren bijvoorbeeld de appuyementen in draf en de uitgestrekte draf hoge punten, in de stap kreeg Zaniro helaas nog te veel last van spanning.

Zaniro scoort op-selectiewedstrijd KNHS Indoorkampioenschap

In een sterk deelnemersveld kon Tess de 4de prijs ophalen met een score van 64,61%. Hiermee maken ze een goede start richting het KNHS Indoorkampioenschap. Bekijk alle uitslagen van de selectiewedstrijd KNHS Indoorkampioenschap dressuur 2016.
De volgende selectiewedstrijd zal op 12 december in Uden plaatsvinden.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.