Pensionstal

Pensiongasten bij De Hooifabriek verblijven in een luxueuze, ontspannen sfeer. De pensionstallen zijn licht, stofvrij en zeer ruim (4×4 m). Elke dag worden de stallen uitgemest en worden ze ruim bijgevuld met kwaliteitsstro. Paardenwelzijn bepaalt het ritme van de dag.

pension

De paarden worden zesmaal daags gevoerd (driemaal krachtvoer en driemaal hooi), wanneer gewenst worden er supplementen bijgegeven. U heeft een ruime keuze aan Havens krachtvoer: Basis- Sport brok, Derby-Compact brok en The Green Vet Muesli. Het hooi komt van eigen land zodat we de kwaliteit zelf in de hand hebben. Beweging is zeer belangrijk voor de gezondheid van uw paard. Alle paarden op De Hooifabriek worden dagelijks op de wei, paddock of stapmolen gezet. Wanneer gewenst worden dekens verwisseld en beenbeschermers aangedaan.

pensionsmall“De pensionstalling is ideaal voor pensiongasten die in alle comfort en in een private sfeer dressuur willen beoefenen

Kwaliteit en rust is onze prioritaire zorg, alle aandacht gaat naar het paard en zijn ruiter. De Hooifabriek beschikt over een ruime, lichte (verwarmde) zadelkamer waar koffie en thee aangeboden wordt. Elke pensiongast heeft een ruime kast ter beschikking waar u al uw paardenspullen netjes in kan opbergen. Er is aan elke klein detail gedacht! Er is bijvoorbeeld een diepvries ter beschikking om uw coolpacks in te bewaren. De Hooifabriek beschikt niet over een cafetaria.

Het is enkel mogelijk om uw paard te stallen bij De Hooifabriek in combinatie met training. Deze training kan in verschillende formules: van je paard in training zetten bij Tess, zelf meermaals training krijgen met je paard of een combinatie hiervan. Wat de juiste formule voor u en uw paard is wordt individueel besproken. De pensionstalling is gericht op ruiters die fanatiek onder professionele begeleiding hun doel willen nastreven. Dit wil zeggen dat er vanaf 2x per week training pensionstalling mogelijk is. Deze manier van werken heeft tot doel om uw persoonlijke (wedstrijd)doelen en dromen op een zo’n correct mogelijke en doordachte manier na te streven.

Wenst u vrijblijvend een kijkje te komen nemen of heeft u nog vragen contacteer ons dan!