Pensionstal

Pensiongasten bij De Hooifabriek verblijven in een luxueuze, ontspannen sfeer. De pensionstallen zijn licht, stofvrij en zeer ruim (4×4 m). Elke dag worden de stallen uitgemest en worden ze ruim bijgevuld met kwaliteitsstro. Paardenwelzijn bepaalt het ritme van de dag.

pension

De paarden worden zesmaal daags gevoerd (driemaal krachtvoer en driemaal hooi), wanneer gewenst worden er supplementen bijgegeven. U heeft een ruime keuze aan Havens krachtvoer: Basis- Sport brok, Derby-Compact brok en The Green Vet Muesli. Het hooi komt van eigen land zodat we de kwaliteit zelf in de hand hebben. Beweging is zeer belangrijk voor de gezondheid van uw paard. Alle paarden op De Hooifabriek worden dagelijks op de wei, paddock of stapmolen gezet. Wanneer gewenst worden dekens verwisseld en beenbeschermers aangedaan.

pensionsmall“De pensionstalling is ideaal voor pensiongasten die in alle comfort en in een private sfeer dressuur willen beoefenen

Kwaliteit en rust is onze prioritaire zorg, alle aandacht gaat naar het paard en zijn ruiter. De Hooifabriek beschikt over een ruime, lichte (verwarmde) zadelkamer waar koffie en thee aangeboden wordt. Elke pensiongast heeft een ruime kast ter beschikking waar u al uw paardenspullen netjes in kan opbergen. Er is aan elke klein detail gedacht! Er is bijvoorbeeld een diepvries ter beschikking om uw coolpacks in te bewaren. De Hooifabriek beschikt niet over een cafetaria.

Wij verhuren maximum 10 pensionstallen en garanderen steeds een persoonlijke aanpak, vele extra’s zijn mogelijk! De Hooifabriek biedt enkel pensionstallen aan in volpension.

Wenst u vrijblijvend een kijkje te komen nemen of heeft u nog vragen contacteer ons dan!