Zaniro goede start indoorseizoen ZZ-Licht

Het indoorseizoen is goed van start gegaan voor Tess en Zaniro (De Niro x Rohdiamant). De eerste punten van het ZZ-Licht zijn binnen! Tess heeft de laatste maand hard gewerkt om de concentratie van Zaniro te verbeteren, en het resultaat is duidelijk zichtbaar.

Tijdens de wedstrijd op manege Olypic te Uden behaalde Zaniro zijn eerste winstpunt in het ZZ-Licht. Tess had ruim haar tijd genomen om Zaniro los te rijden, hierdoor was hij net te moe om een top proef neer te zetten.

De jury kon enkele mooie cijfers kwijt, een acht voor de uitgestrekte stap en meerdere zevens voor o.a draf appuyementen en de uitgestrekte draf en galop. Helaas verloren zij ook wat punten waardoor een hoge score uitbleef. Ze behaalden 61,58%.

Een week later, startte Tess en Zaniro tijdens Indoor Oosteind. Reclame borden en vlaggen maakte het extra spannend voor Zaniro. Ondanks dat begon hij heel goed aan de proef. Het draf gedeelte kreeg enkel zevens en achten. Tijdens de galop slopen er spijtig genoeg wat spanningsfoutjes in. Desondanks viel de combinatie in de prijzen! Ze behaalden een nette 6de plek met 62,00%.

Zaniro (de niro x rohdiamant) 03112014

Tess en Zaniro hebben een flinke stijgende lijn te pakken nu het indoorseizoen begonnen is. De volgende wedstrijden die gepland staan zijn selectiewedstrijden voor de Brabantse Kampioenschappen Indoor 2015.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.