Clinic Dominique Filion

Wegens wijzigingen in de organisatie van Equiclinics.nl is de clinic met Dominique Filion komen te vervallen. Wij hopen op een later moment de clinic alsnog te kunnen geven.

Oorspronkelijk bericht:

Na de clinic van Karin Retera op 18 januari 2014 is er een tweede clinic gepland in samenwerking met equiclinics. Op 15 februari 2014 komt  Dominique Fillion naar De Hooifabriek.

Dominique runt haar eigen dressuurstal in het Nederlandse Nuland. Haar succes begon al vroeg tijdens haar pony tijd met als hoogtepunt het EK. Ook tijdens haar Junioren en Young Riders tijd behaalden ze veel succes op Nederlandse en Europese kampioenschappen. De overstap naar de Senioren is opnieuw een succes verhaal. Zo was Dominique op het Nederlands kampioenschap in 2013 nog reservekampioen achter Hans Peter Minderhoud in de Lichte Tour. Dominique traint al jaren bij Anky van Grunsven.

Met deze ervaringen op zak kan zij u uitstekend helpen met de moeilijke punten die je tegen komt in de training of tijdens de wedstrijd. Ook wanneer je een frisse blik nodig hebt op je training is deze clinic ideaal. Iedereen is welkom, welk niveau u ook rijdt Dominique zal u met evenveel enthousiasme helpen.

De clinic vindt plaats in de binnenpiste, als het weer het toelaat kan er in de buitenpiste los gereden worden. In groepjes van twee zult u gedurende 45 minuten begeleid worden. De clinic vindt plaats van 10:00 tot 16:30 en rond 8 februari zullen de starttijden van de deelnemers op de website van Equiclinics verschijnen.

De clinic kost € 60. Achteraf bent u van harte welkom om na te praten en een drankje te doen.  Wanneer je interesse hebt kunt u zich inschrijven via Equiclinics.nl.

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.