Clinic Karin Retera

In samenwerking met Equiclinics organiseert De Hooifabriek een clinic met Karin Retera op 18 Januari 2014.

Karin Retera is internationaal jurylid, trainster en fokster met meer dan 20 jaar ervaring. Tevens schrijft ze columns voor o.a. paardenmagazines Bit en De Hoefslag. Onder begeleiding van Karin zijn diverse combinatie’s zeer succesvol zowel op regionaal als op internationaal niveau.

Hebt u problemen met bepaalde oefeningen of gaat het in de proef niet zoals gewenst dan is deze clinic ideaal. Karin slaagt erin op een heel duidelijke manier het pijnpunt aan te duiden en oplossingen te bieden zodat u als combinatie beter kunt gaan presteren tijdens de wedstrijd. Voorafgaand aan de clinic is er gelegenheid om je paard volledig los te rijden op de buitenpiste (als het weer het toe laat) waarna je in de binnenpiste (20×60) aan het werk gaat met Karin. Er zullen maximaal twee ruiters tegelijkertijd in de piste rijden.

U krijgt gedurende 20 minuten persoonlijke begeleiding, waarmee je thuis verder aan de slag kunt. De clinic zal plaatsvinden tussen 12:00 en 18:00 en de prijs bedraagt € 40.

De clinic is geschikt voor elk niveau. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een koffie en/ of thee.

Heeft u interesse dan kan u u inschrijven via Equiclinics.

Clinic Karin Retera

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.