Welkom Ilissirebe…

Het eerste veulen van 2013 is geboren op De Hooifabriek. Caunrebe is bevallen van een merrie veulen, Ilissirebe van De Hooifabriek.

Omstreeks 6u in de ochtend is stermerrie Caunrebe (Florencio x Zeoliet) bevallen van haar eerste veulen. De bevalling verliep super vlotjes. Het eerst wat opviel was de lange benen van Ilissirebe van De Hooifabriek.
Ilissirebe van De Hooifabriek lijkt sprekend op haar vader, Belissimo M (Beltain x Romadour II). Belissimo M is één van de succesvolste hengsten van de voorbije jaren. Zijn nakomelingen vallen op door hun goed, meewerkend karakter en lossigheid in de beweging.

Ilissirebe van De Hooifabriek

Update
Op 28 maart 2017 heeft Ilissirebe zelf een hengstveulen gekregen, Moyrebe van De Hooifabriek (Guardian S x Belissimo M x Florencio)

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.