Zaniro scoort tijdens CDN Massenhoven

Op de accommodatie van Hippische centrum De Jong te Massenhoven werd tijdens het weekend 19 – 20 maart een CDN georganiseerd. Zondag 20 maart kwamen Tess en Zaniro (De Niro x Rohdiamant) aan de start in de Prix St. George.

Sinds kort zijn de wedstrijdregels met betrekking tot het dragen van oornetjes aangepast. Oornetjes zijn nu toegelaten op alle wedstrijden en mogen geluidswerend zijn. Ze mogen nooit voor de ogen van het paard hangen en moeten van discrete kleur en design zijn.
Voor Zaniro is dit een enorm verschil, wat het resultaat duidelijk ten goede kwam. De proef ging nog niet volledig naar wens. Zaniro had wat last van spanning en werd in de proef te loperig. De proef verliep toch zonder grote fouten maar de pirouetten vielen tegen.

De jury bij E gaf 69,74% en de jury bij C gaf 64,74%, het uiteindelijke resultaat komt op 67,24%. In het klassement lagen de punten van de 3de plaats tot en met de 6de plaats ontzettend dicht bij elkaar, allen scoorden ze in de 67%. Tess en Zaniro eindigde uiteindelijk op de 5de plaats.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.