Succesvol Lichte Tour debuut Zaniro

Na een reeks succesvolle wedstrijden in het ZZ-Zwaar was Zaniro (De Niro x Rohdiamant) klaar voor de Lichte Tour. Het debuut werd gepland op 30 oktober in Oud Gastel, direct erna op 31 oktober stond de 2de wedstrijd in de Lichte Tour gepland.

De manege Reigershof organiseerde de subtop wedstrijd te Oud Gastel. Tijdens het losrijden was het zeer rustig waardoor Zaniro goed bij de les was. Tijdens de proef had hij helaas last van spanning bij de kantine. Dit kwam vooral in het stapgedeelte tot uiting. Desondanks behaalde Zaniro een knappe 4de plaats met een score van 64,25%! Bekijk alle uitslagen van subtop Oud Gastel.

Op 31 oktober werd te Someren voor het eerst een subtop wedstrijd georganiseerd op de gloednieuwe accommodatie van Manege het Keelven. De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om deze eerste subtop wedstrijd een succes te maken. De proef verliep vloeiend. Er sloop helaas een grote fout in het galop gedeelte, op het einde van de serie om de 4 galopsprongen viel Zaniro in draf. De rest van de proef viel in de smaak bij de jury waardoor ze in de prijzen vielen. Ze behaalden een 3de plaats met een score van 65,26%. Bekijk alle uitslagen van subtop Someren.

Na zo’n debuut in de Lichte Tour kan er alleen maar met fierheid terug gekeken worden!

Succesvol Lichte Tour debuut Zaniro

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.