Zaniro in de prijzen tijdens Subtop Hulten

Op 6 december werd er op het Hippische Centrum Hulten een subtop wedstrijd georganiseerd. Tess en Zaniro (De Niro x Rohdiamant) kwamen aan de start in de Prix. St. George. De omstandigheden waren ideaal. Hulten is een korte reistijd en de accommodatie lag er zeer netjes bij.

Tess trainde Zaniro in de ochtend reeds thuis. Het losrijden op de wedstrijd verliep ontspannen en Zaniro was er klaar voor. Om 16:33 mochten ze aan hun proef beginnen. Het draf gedeelte verliep goed met o.a een 8 voor de schouderbinnenwaarts. In het galop gedeelte verloor Zaniro iets aan gedragenheid. Desondanks kon de jury een 8 geven voor een galopappuyement en enkele 7,5 o.a voor de uitgestrekte galop. De pirouetten gaan in de training goed, helaas komt dit nog niet tot uiting in de proef.

De proef behaalden een score van 64,21%. Hoofdjury Mevrouw M.J.N van Twist zetten Tess en Zaniro op de eerste plaats, helaas volgde de jury bij H niet.
Ze behaalden uiteindelijk een mooie 2de plaats! Bekijk hier de uitslagen van Subtop Hulten.

Tess zal nu verder trainen voor hun debuut op Belgische bodem. Op 27 februari zullen zij aan de start komen te Massenhoven.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.