Caunrebe drachtig van Bordeaux

Stermerrie Caunrebe (Florencio x Zeoliet) is drachtig van Bordeaux (United x Gribraldi).

Caunrebe heeft in 2013 haar eerste veulen gekregen. Een merrie veulen van de hengst Belissimo M, Ilissirebe van De Hooifabriek. Helaas was ze vorige jaar niet drachtig. Net zoals fokmerrie Defilé Daula komt Caunrebe uit een predicaatvolle merrielijn. Zowel haar moeder, grootmoeder als overgrootmoeder hebben het predicaat preferent. Haar vader Florencio heeft maar liefst twee keer het wereldkampioenschap jonge paarden in Verden gewonnen.

Caunrebe drachtig van Bordeaux

Er werd gekozen voor de hengst Bordeaux (United x Gribraldi). Bordeaux werd in 2009 KWPN kampioen tijdens de hengstenkeuring in Den Bosch. Als vierjarige behaalden hij tijdens de Pavo cup maar liefst 95 en 90 punten van de gast ruiters Carl Hester en Seth Bosman. In februari 2014 maakte Bordeaux zijn rentree in de Prix St. George met zijn ruiter Eva Möller. Ze behaalden direct een tweede plek met 70,23%!

Caunrebe is uitgerekend op 19 juni 2015.
Op 2 juli 2015 is Caunrebe bevallen van Kordeaube van De Hooifabriek.

Hieronder vindt u een filmpje van Bordeaux van mede-eigenaar Schockemöhle tijdens de hengstenshow van 2014.

Er werd dit jaar gekozen om de fokmerrie’s naar het gespecialiseerd KI station Bloemhof te brengen zodat ze optimaal begeleid konden worden. De Hooifabriek wil Isolde Tuypens hartelijk bedanken voor de goede zorgen van onze merrie’s!

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.