Clinic Claudia Fassaert

Op 29 november komt niemand minder dan Claudia Fassaert naar De Hooifabriek. Heb je een probleem met een oefening, wil je graag de puntjes op de i zetten of wil je de mening van een topamazone dan is deze clinic ideaal voor jou!
Kom gerust iets vroeger of blijf na je les nog even voor een hapje en een drankje.
Lees verder en schrijf je in!

clinic Claudia Fassaert

Over Claudia Fassaert
De van oorsprong Nederlandse dressuuramazone Claudia Fassaert is een vaste waarde in de Belgische dressuursport. Met haar huidig paard Donnerfee behoort ze op dit moment tot de top 50 van de wereld! Claudia traint al enkele jaren bij Nicole Werner.
De laatste jaren is ze niet meer weg te denken uit het Belgische dressuurteam. In 2010 deden ze voor het eerst mee aan de WEG in Kentucky.
Claudia en Donnerfee bleven zich steeds verder ontwikkelen en in 2012 kwalificeren ze zich als individuele kandidaten voor de Olympische Spelen in Londen. Ze stootte door tot de Grand Prix Special en behaalde een mooie score van 70,09%.
Tijden het EK 2013 in Herning behaald Claudia als eerste Belgische op een EK de finale, de Kür op muziek.
Ook dit jaar is Claudia reeds zeer succesvol met dubbele overwinningen tijdens CDI Zeeland Outdoor en tijdens CDI Treffen de overwinning in de Grand Prix.
Het hoogtepunt van 2014 is absoluut de deelname aan de WEG te Normandië. Ze behaalde het beste Belgische resultaat, maar kwalificeerde zich helaas net niet voor de special.

Voor wie
De clinic is voor iedereen die fanatiek met de dressuursport bezig is en van de mogelijkheid wilt genieten les te krijgen van de absolute top amazone van België. In groepjes van 2 krijg je gedurende 45 minuten les van Claudia. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt, vol is vol!

Bookmark de permalink.