Workshop Bewust Wedstrijd Rijden

Tijdens de workshop, Bewust Wedstrijd Rijden, krijg je theoretische tips en tricks om je optimaal voor te bereiden op een wedstrijd. Je wordt geprikkeld om na te denken over hoe je traint en hoe het eventueel anders zou kunnen.

Je gaat aan de slag met het opstellen van gerichte trainingsschema’s, voorbereiden van proeven en het stellen van doelen. Je leert ook omgaan met je eigen spanning of stress en hoe je optimaal kunt concentreren tijdens de wedstrijd. Ook wordt er samen een actieplan opgesteld zodat je aan de slag kan met je doelstelling.

Voorafgaand aan de workshop krijg je twee opdrachten die je thuis gaat voorbereiden.

Een drankje en versnapering worden aangeboden door De Hooifabriek. Gemiddeld duurt de workshop 3 tot 4 uur.

Bewus Wedstrijd Rijden

Over Malene Nootenboom
Malene Nootenboom is Grand Prix amazone en brengt meerdere paarden succesvol uit op wedstrijd. Ze heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd in de richting van loopbaanbegleiding en coaching, zo volgde ze een aanvullende HBO studie Psychologie en Coaching. Voor het magazine Paard & Lifestyle schrijft ze met regelmaat leerzame blogs.

Voor wie
De workshop is leerzaam voor iedereen, zowel voor de beginner als de geroutineerde wedstrijdruiter! Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt.

 

Bookmark de permalink.