CDI*** Roosendaal uitslag Prix St. George

Woensdag 30 november reisde Tess met Zaniro naar CDI*** Roosendaal. Na tweemaal lang te moeten reizen naar een internationale wedstrijd was het een aangename afwisseling met CDI*** Roosendaal op slechts 40 minuten rijden.

Om 16:30 stond de Vetcheck op het programma voor de Lichte Tour. Zaniro werd zonder twijfel doorgelaten. De Lichte Tour combinaties mochten van 19:45 tot 20:15 de ring verkennen. Doordat Tess Zaniro thuis al een fijne training had gegeven konden ze de nadruk leggen op de ontspanning. Ondanks dat het super druk was tijdens de ringverkenning liep Zaniro ontspannen.

cdi roosendaal uitslag prix st george

Donderdag avond om 18:45 stond de Prix St. George op het programma. Tess en Zaniro mochten de spits afbijten. Helaas ontstond er zeer veel spanning in de hoek bij H waardoor heel de proef te gespannen was. Ze scoorden een teleurstellend resultaat van 63,658%. Na het afzadelen was er tijd om de andere combinaties te bekijken. Tot grote verbazing stond Tess met deze score nog steeds op nummer 1.
De organisatie had een warme luchtblazer aangezet tegen de kou maar deze blies tegen de doeken die aan het plafond bij H hingen. Hierdoor gingen deze doeken wapperen en geluid maken. Bijna alle paarden kregen hierdoor schrik en veel spanning. Vier combinatie’s konden zelfs hun proef niet afmaken of niet starten met hun proef. Uiteindelijk behaalde Tess en Zaniro een 9de plaats.
Terug kijkend met dit in gedachte is Tess ontzettend fier op Zaniro dat hij bleef lopen en luisteren!

Zaterdag 3 december zullen Tess en Zaniro hun kür rijden om 16:59.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.