PSC Christmas Show: CDI*** Roosendaal

Elk jaar wordt er op de accommodatie van Den Goubergh te Roosendaal een vijf weken durend evenement georganiseerd. Tijdens de PSC Christmas Show komen zowel nationaal als internationaal dressuur – en springrubrieken aanbod. Vanaf eind november wordt Den Goubergh ondergedompeld in de sfeer van Kerstmis, met alle versiering en lichtjes die daarbij horen!

Van 28 november tot en met 4 december komen de dressuurruiters aan bod. De para-ruiters mogen de dressuurring als eerste in gebruik nemen en op 1 december begint de CDI***. Tijdens de CDI*** komen zowel de jeugd ruiters als de Lichte- en Zware Tour ruiters aan de start.

Tijdens het concours CDI*** Roosendaal zal Zaniro in de Lichte Tour aan de start komen. In deze rubriek wordt de Prix St. George uitgeschreven en de kür. Anders dan in CDI Saumur en CDI Le mans zal de uitslag van de Prix St. George bepalen wie door mag naar de kür. Tijdens de CDI’s in Frankrijk was de uitslag van de Inter I bepalend voor de kür. Dat de Prix. St. George bepalend is voor de kür is minder gunstig voor Tess en Zaniro. De eerste keer dat Zaniro in de ring moet verschijnen heeft hij meer spanning dan de opvolgende keren. Tijdens CDI*** Roosendaal is de eerste keer dus direct bepalend.

Er was lang onduidelijkheid of Tess en Zaniro wel of niet mochten starten. 6 dagen voor de start van het concours kreeg Tess het bericht dat ze toch aan de start mogen komen. Omdat Roosendaal zeer dichtbij is en opnieuw een goede ervaring is voor Zaniro heeft Tess besloten om aan de start te komen. De volgende week zal de training vooral gericht zijn op gehoorzaamheid en de puntjes op de i zodat de combinatie een goede prestatie kan gaan neerzetten.

PSC Christmas Show: CDI Roosendaal

Hieronder vindt u het verloop van de wedstrijd en de uitslagen?
CDI*** Roosendaal uitslag Prix St. George
CDI*** Roosendaal: 70,475% en prijs tijdens de kür

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.