CDI** Le Mans 71,750% en 3de plaats in de kür

Op zondag 23 oktober stond de finale proef van de Lichte Tour op  het programma in Le Mans, de kür. Door de goede prestatie tijdens de Inter I proef waren Tess en Zaniro hiervoor geselecteerd.

Zaterdagavond had Tess tijdens de soundcheck de muziek niet te luid laten zetten. Zaniro is zeer gevoelig voor geluid en dit is nog maar zijn 3de keer kür. Tijdens het losrijden kon je de kür van andere deelnemers goed horen. Zaniro reageerde hier in eerste instantie niet op maar hij werd er tijdens de opwarming toch wat druk door.

Om 13:48 was het dan zover en klonk de muziek van de kür door de speakers in de Grand Hall Arena van Boulerie Jump in Le Mans. Tijdens de proef was Zaniro goed bij de les. Hij deed goed zijn best en maakte geen fouten. Tess maakte helaas wel een rij fout door de verkeerde kant op te sturen. Al geluk kon dit snel en ongemerkt worden opgelost waarna de kür werd voortgezet. Met een zeer tevreden gevoel kwam de combinatie de ring uit. Er was reeds boven de 70% gescoord waardoor de verwachting om in de prijzen te rijden in eerste instantie laag was. Maar, de score kwam uit op 71,750% wat uiteindelijk goed was voor een 3de plaats! Kortom, een super mooie afsluiter van opnieuw een succesvol internationaal concours!

CDI Le Mans 71,750 en 3dep laats in de kur

Een 3de plaats betekent “Prijsuitrijking” en dus kon Tess snel weer opzadelen. Zo werd de 3de prijs op officiële wijze in ontvangst genomen om tot slot nog een ere ronde te rijden.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.