CDI*** Le Mans

Van 21 tot 23 oktober vindt CDI*** Le Mans plaats georganiseerd door Assoc Des Bouleries. Tijdens het internationaal concours zal zowel de jeugd (Pony’s, Children, Junioren, Young Riders, U25) als de senioren (Lichte Tour, Midden Tour, Zware Tour)  aan de start komen.

België is goed vertegenwoordigd met maar liefst 26 combinaties (gespreid over de verschillende categorieën). Tess zal met Zaniro aan de start komen in de Lichte Tour.
Het concours begint voor Tess en Zaniro al op donderdag 20 oktober met de vetcheck. Op vrijdag 21 oktober zullen ze dan voor het eerst in de ring verschijnen in de Prix St. George. Zaterdag staat de Inter I op het programma en wanneer ze bij de beste 15 combinaties behoren mogen ze zondag 23 oktober aan de start komen in de afsluitende Kür.

Er is een extra nacht geboekt op het concours zodat Tess en Zaniro al woensdag 19 oktober kunnen afreizen naar Le Mans. In tegenstelling tot de reis naar Saumur NAF CDI***, waarbij Zaniro een reisgenoot had, reist Zaniro dit keer alleen. Het is spannend of hij de reis alleen ook zo ontspannen zal doorkomen.

CDI*** Le Mans

Ben je benieuwd naar de resultaten? Kijk dan snel verder!
Dag 1 en 2: CDI** Le Mans moeilijke start Prix 6de plaats Inter I
Dag 3: CDI** Le mans 71,750% en 3de plaats in de kür

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.